עוד חוזר הניגון

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

16/11/2009 | 18:36 | מאת: לב

חבל, שהמקצוע שלי לא תפור עלי בול.ולא יושב עלי כמו כפפה או כפי שאומרים באנגלית fits like a glove ואני צריכה כל כך להתאמץ ולהשתפר ולשנות ולהשתנות ולפתוח דפים חדשים. הלוואי שהייתי יותר מתאימה. אתם לא מתארים לעצמכם כמה זה כואב,לפעמים. ואל תשאלו איזה מקצוע, מה זה משנה...? אז תצחקו שאני יכולה להיות עשירה במשהו אחר בזמן שאני מנסה לדוגמה לעבוד כעוזרת בית ולא יודעת להחזיק מטאטא?אבל אני לא עקרת בית וכן עברתי הכשרה מיקצועית בתחום שלי. ואל תדאגו , אני לא רופאה וגם לא בתחום הרפואה גם לא אחות רפואית...אבל, בכל מקצוע יש אחריות מקצועית.אפילו למנקה. לדוגמה: אם זו זירת פשע אז אסור לה לנקות...או לדוגמה , אם היא רואה פלאפון אז אסור לה לזרוק אותו לזבל..משכנע? דבילי? פיוטי,פטטי?פיטפוטטי?

17/11/2009 | 11:47 | מאת: שלומי

אופס שכחתי שאמרת לא לשאול אבל למה הפרט הזה חסוי ? האם את חושבת שזה רק ענין של זמן או שזה משהו מולד ואין לך את הכלים בכדי לעשות את מה שאת צריכה לבצע בצורה מיומנת ?