קצת בוליטיקה ימנית קיצונית

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

15/11/2009 | 16:19 | מאת: שלומי

למה באמת אנחנו מספקים דלק לעיר עזה ? למה אנחנו מספקים להם מזון ? למה אנחנו נותנים להם חשמל ? למה לא המצרים למשל ? למה לא אמריקה הגדולה שמתערבת לנו ומחליטה לנו איפה לבנות ואיפה לא ? למה לא הירדנים שמנופפים אצבע מאשימה כלפינו ? למה לא אירופה שמטיפים לנו מוסר ? שיתנו הם ולא יבלבלו במוח. אתם יודעים למה ? כי אנחנו פריארים. גלעד שליט מוחזק בשבי ולא נותנים לו אפילו ביקור עלוב של הצלב האדום. חיות טרף. ואנחנו נותנים להם הכל. מדינת חלם, אמרנו כבר ? והפרופסורים שלנו החכמים, ואנשי התקשורת הנאורים, כולם יודעים בדיוק מה הפיתרון, אופק מדיני. שיחות שלום. ואז יהיה כאן מזרח תיכון חדש. רק ניתן להם מדינה, ניתן להם את יהודה ושומרון (את עזה כבר נתנו וזה ממש עזר מאד כמובן) נוסיף להם קצת מהגליל וקצת מהנגב והכל יהיה ורוד. אחרי שניתן להם הכל בכל מכל, חיות הטרף הללו שמסוגלים לירות בתינוקות מטווח אפס, יהפכו להיות הטובים שבידידנו. זה העם החכם והנבון ? מה שלי נראה שזה העם הכי מטומטם שפגשתי אי פעם בימי חיי הקצרים.

16/11/2009 | 09:02 | מאת: שמחוש...

למה כל כך הרבה שאלות עם מילת הפתיחה למה למה ? שלומי רק טוב . האם יש מזלג לשמאלנים ?

16/11/2009 | 12:56 | מאת: שלומי

מה הכוונה ? למה ? כובע. הבנת ? בפעם הבאה אני אכתוב "איך זה ש" בסדר ? מה חוץ ?

16/11/2009 | 13:25 | מאת: צל

למה את שואלת ? את שואלת שאלה שלא הוכרעה עד עצם היום הזה . ולמה זה בכלל מעניין אותך ? בעצם ....למה לא .

16/11/2009 | 13:24 | מאת: צל

כי העם הפלסטיני זאת לא הבעיה של מצרים ,אמריקה,אירופה וירדן . כי אין לנו ברירה . כי אוהבים לשנוא אותנו . כי השלום הוא המטרה עליונה . כי חוץ ממדינת ישראל הכל מושלם ברחבי הגלובוס . כי בלה בלה בלה. על מנת ולהגיע להסדר צריך שני עמים חכמים . עם חכם וטיפש=טיפש עם חכם וחכם = חכם עם טיפש וטיפש = חכם. מאוד כול להיות שאנחנו עם טיפש .הכי טיפש ? שאלה היסטורית שהתשובה עליה היא כן .

16/11/2009 | 15:57 | מאת: שלומי

שלום עם ביטחון שלום צודק ובר קיימא שלום שלום ואין שלום שלום של אמיצים לשלום יש מחיר שלום עושים עם אויבים שלום חבר שלום עכשיו שלום ולא להתראות הרוצה לעשות שלום, יכון למלחמה שלום לכם כיתה א שבת שלום שלום שמחון שלום ניר מוזס שלום האינסטלטור היו שלום שלומות מרובים שלום על ישראל שלום צודק שלום עליך רבי ומורי המשך לא יבוא