יו קנואו דיס וואן ?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

09/11/2009 | 13:00 | מאת: שלומי

הגננת הביטה בילדים מציירים במהלך שעת ציור בגן מדי פעם היא הסתובבה בין הילדים ובחנה את עבודותיהם. כשהתקרבה לאחת הילדות שציירה במרץ, שאלה הגננת את הילדה מה היא מציירת .. הילדה ענתה "אני מציירת את אלוהים" הגננת עצרה וענתה "אבל לא יודעים כיצד נראה אלוהים" הילדה, מבלי להסיט את מבטה מהציור אף לא לרגע, ענתה: "עוד דקה ידעו" .

10/11/2009 | 08:10 | מאת: מור

שיהיה אחלה יום מצחיק ומהנה!

10/11/2009 | 17:16 | מאת: צל

ענק! משתתף בצערך ובשמחתך כאחד . בשורות טובות !

10/11/2009 | 23:52 | מאת: איריס

הוא התחיל להופיע בצפיפות כזו כלפי מעלה, הדרך היחידה שאני יכולה לקרא הודעה, היא שאני עושה חיפוש בפורום. איך אומרים הסנדלר הולך יחף...הבן שלי אלוף במחשבים, לא רוצה לעזור לי, ברוגז.