יכול לשבוק חיים לכל חי...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

02/11/2009 | 08:16 | מאת: אחד מאיתנו

ואף אחד מאיתנו לא יידע מה קרה לו. ..ואפילו לא ייבוא להלוויה..או ייקרא קדיש או כלום.ולא יהיה קרוב משפחה שיבשר. סתם- פשוט הוא לא יעלה על הקו אוטובוס הזה...

03/11/2009 | 10:22 | מאת: שמחוש...

זהו סיפור אמיתי שפורסם בעיתון ""People: ערב אחד , בקזינו של אטלנטיק סיטי, אישה הרוויחה כלי גדול מלא מטבעות. היא החליטה להשאיר אותו בחדרה , לפני צאתה לארוחת הערב עם בעלה. בלכתה אל המעלית, ראתה שני גברים כהי עור שהיו כבר בפנים. אחד מהם היה גדול במיוחד והוא החזיק בכפתור כדי להחזיק את דלת המעלית פתוחה. האישה מפוחדת עד אימה נכנסה למעלית וחשבה : "שני הכושים האלה ישדדו אותי!" כדי למנוע מבט עיניים נעמדה עם הגב אליהם ושני הגברים עמדו מאחוריה. הדלת נסגרה אבל המעלית לא זזה . "אלוהים אדירים" היא חשבה. " אני כלואה כאן והם ישדדו אותי עוד רגע " ""To the floor – צעק אחד מהם. אינסטינקט ההישרדות שלה הציע לה "תעשי מה שהם אומרים!!" והיא זרקה את עצמה על הרצפה. (floor באנגלית : קומה וגם רצפה) אחד הגברים הסביר :" גברתי, לא התכוונתי שתפלי על הרצפה, רק ביקשתי מחברי ללחוץ על כפתור הקומה " האיש נשך את שפתיו כדי לא לפרוץ בצחוק רועם והיא , תוך כדי קימה, חשבה שהפחד הביא אותה לסיטואציה מגוחכת. כאשר נפרדו והיא נכנסה לחדרה, היא הצליחה לשמוע אותם פורצים בצחוק. למחרת קבלה זר פרחים ענק ועל הכרטיס היה כתוב : "תודה על שגרמת לנו לצחוק כפי שמעולם לא צחקנו" על החתום : Eddie Murphy & Michael Jordan ספור זה גרם לי לחשוב על כל אותם הפעמים שאנחנו מגיבים רק בעקבות המחשבות שלנו. אנחנו שומעים "את מה שאיש לא אמר" ומגיבים בהתאם . אין ספק שתפיסה זו היא מאד בסיסית כאשר אנו מנסים לפתח הקשבה יותר אפקטיבית. " מפתח ההצלחה הוא ללכת לכל חנויות הרשת ולהקשיב לעובדים באמת . הרעיונות הכי טובים שלנו באים מעובדים וספקים, ולא מלהקשיב למחשבות שלנו." סאם וולטון

04/11/2009 | 23:42 | מאת: אירוס

לציפור הנפש, וגם לזולת...המפתח הוא איזון

10/11/2009 | 17:21 | מאת: צל

למה את חושבת שידעת מלכתחילה ?