שמחוש, מה שלומך? מה שלום שלומי?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

26/10/2009 | 00:14 | מאת: אירוס

רק לך יש את האימייל פרטי שלו...מאז ה17 ל9 לא שמענו ממנו!

26/10/2009 | 11:45 | מאת: שמחוש...

שלחתי לו אימייל לפני שבועיים ,קיבלתי תשובה ממשטרת ישראל מדור רציחות של ארבעה אנשים מינימום. הסתבר שלשלומי יש קצה חוט של ידיעה על רוצחם של בני המשפחה בראשון לציון. מסתבר ששלומי הוא פליט קווקזי שהגיע אלינו במסווה של אברך למוד נסיון וחכמה תחת איצטלה של תמיד ישיבה. חייבים לגייס איזה אדבוקט שיוציא אותו בערבות הדדית עם תמיכה הדדית שלנו.

26/10/2009 | 16:29 | מאת: צל

איפה נימוסי השולחן איפה ?! ככה נעלמים ...

26/10/2009 | 16:28 | מאת: צל

מישהו יכול להסביר לי למה אני מתגעגע אליה ?

26/10/2009 | 23:29 | מאת: אירוס

הרה היא אישה מיוחדת מכל הבחינות , כמו קיי ג'יימיסון, שהייתה או עודנה, פסיכייאטרית ובעלת מחלה נפשית מוצהרת משל עצמה... הרה, היא דוגמה למחוננת "מבוזבזת", איך כפי שקראתי בין השורות מה"פילוסופיית חיים שלך"..הכל בסדר...כך שהיא תמצא את הנישה שלה מתישהו...אמנם מליונרית היא כבר לא תהייה ...אבל שמחת חיים,אני בטוחה שתמצא.