דממה מדממת

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

21/10/2009 | 10:04 | מאת: שמחוש...

מה קרה לפורום שהיה לביתי השני ,לאן נעלמו אבירי השולחן העגול ? לאן נעלמה אחוות הלוחמים ששררה פה עוד מימי הסזון ? האם פסה רוח ההדדיוית מהפורום ההדדי ? האם רוחות סתיו נושבות מכיוון השרב שנשבר ? די עם מחזה האם שלי !!

21/10/2009 | 10:28 | מאת: צל

יכול להיות שהם התהלכו על קרח דק ופוף ?

21/10/2009 | 20:07 | מאת: נולדה אתמול

צל משקיע כרגע את מירב האנרגיה בטיפול בי... אולי בגלל זה??? (סתם חשיבה נרקיסיסטית) מתנצלת מראש

21/10/2009 | 22:36 | מאת: אירוס פרח שחור

בני הרגע עידכן אותי שאלך ל"באג" ושם יש מדבקות עם אותיות שזוהרות בחושך להדביק על המקשים...אוכל לכתוב כאן בשתיים לפנות בוקר סיפורים נוגים בלי להתבלבל באותיות... עשיתי אתמול את הבדיקה של הMRI היה מאוד מרגש, אני יודעת שטיסה לחו"ל עולה פחות... ואפילו עוד לא חידשתי את הדרכון 10 שנים גם התחלתי עבודה בבוקר קשה... ובאותו שבוע גם התחלתי את העבודה של אחרי הצהריים , אני כבר לא רואה בעיניים...אבל המינוס בבנק רק יתגדל עד ה10 של החודש הבא..יתגדל ויתקדש שמי רבא יש לי מקצוע במגזר הדתי, ואני לבושה עם כובע (למרות שאני לא נשואה) וחצאית למרות שאני רק מסורתית...אבל המון שכנים שלי מכירים אותי מהעבודה אז כבר לא נעים לי ללכת בלי כובע ועם מכנס...

21/10/2009 | 22:38 | מאת: אירוסים

22/10/2009 | 09:45 | מאת: צל

את גרה באיזור דתי ? ביגוד יכול להיות מסוכן .