הנני כאן

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

13/10/2009 | 12:50 | מאת: נולדה אתמול

חוגגת בת מצווה של שניים עשר יום להיוולדי, תודה לך צל על הדאגה ועל החישוב המורכב של מניין ימיי. מקבלת עלי את עול ועוולות החיים.

13/10/2009 | 13:27 | מאת: צל

נ נח נחמ נחמד שאת כאן ! כבר התחלתי לחשוב על אימוץ , הוא שקט ,רגוע , על הפורום אני מדבר .. למסור את הפורום לאימוץ . בת מצווה חחח אצלך כמעט כל יום חגיגה... איך מקבלים את עוולות החיים ? את מסקרנת אותי . עכשיו כשאת חלק בלתי נפרד ממהות הפורום מוכנה לחשוף מעצמך קצת ככה..כתף , שוק ,צלע משו קטן ?

13/10/2009 | 14:01 | מאת: נולדה אתמול

מקבלת ומתנגדת להם בו זמנית (לעוולות) חיה בסתירה ובסטירה מתמדת מוכנה לחשוף בינתיים רק את מרפק ימין (ואל תגלה לאף אחד שראית) אפרופו פורנוגרפיה ובדיחות סקסיסטיות שוביניסטיות.