לנולדה אתמול

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

11/10/2009 | 15:28 | מאת: צל

מזל טוב היום את כבר בת 9 ימים .:) ברוכה הבאה - את באה ? תישארי על אש קטנה ? תמיכה הדדית זה סתם מושג אין מנהל מקצועי לפורום ולא יכולה להיות הסכמה אחידה לגבי מה זה בדיוק תמיכה הדדית , הכותב בו הוא הוא המהות של הפורום. רוצה לדבר על בעיות \קשיים\דינוזאורים ? הנה המהות וכן הלאה בלי סוף .

12/10/2009 | 08:36 | מאת: שמחוש...

צל צודק !!! גם אני!!

12/10/2009 | 09:25 | מאת: צל

אני מוכן להעיד בפני נולדה אתמול שאת מהות מהותית! אני זוכר את נולדה אתמול כאילו ...נולדה אתמול. אז מה תוקעת חצי מילה ובורחת ? הראש תפוס ? רוצה מסג' במותניים ? באה לפינה הסקסיסטית של הפורום?! אני צריך אותך איתי במבצע החדש שלי, מבצע בפריסה עולמית להצלת אחרוני האנדורפינים במוחם של בני אדם.