מישהו מוכן להסביר לי מהי מהות הפורום הזה?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

02/10/2009 | 00:41 | מאת: נולדה אתמול

?

02/10/2009 | 21:59 | מאת: אירוס

ראשית כל, ברוכה הבאה. ..זה פורום של עזרה של ידידים ווירטואליים, פירגון, עידוד, ייעוץ בילתי פורמאלי, לגבי עניינים של החיים,שצמח מתוך הרעיון שלאחרים יש כלים אחרים להתמודד עם בעיות החיים, ואם לך קשה אז הם מעלים רעיונות...יש פה אנשים עם טון הומור, פילוסופיית חיים עשירה, עתירי ניסיון, וגם שומרי מצוות, לפעמים יש אנשים שהם לא ממש נחמדים, אבל הם נעלמים מהר, ואם תעשי חיפוש בפורום תגלי שיש כאן את זקני השבט וגם אורחים נחמדים...הרעיון העיקרי הוא שהעזרה אמורה להיות הדדית כלומר עוזרים זה לזה אשמח להכירך, שיהיה לך בכל אופן, חג סוכות שמח, ושבת שלום ומבורך.

03/10/2009 | 19:41 | מאת: נולדה אתמול

תודה אירוס על ההסבר המעמיק ועל הכנסת האורחים, אולי עוד אשוב ואבקר בסוכתכם... שלומות