צל, שלומי, שמחוש,מור...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

30/09/2009 | 11:20 | מאת: אירוס

בונים סוכה? קונים את 4 המינים?

30/09/2009 | 11:36 | מאת: צל

בטח בונים , בניתי כבר זה מוכן עד לקישוט האחרון . ילדים אוהבים סוכה ,סוכה , הנה סוכה , נשב בסוכה ,נאכל בסוכה. נקשט, יש לנו סוכה וכן הלאה הם אוהבים מאוד סוכה. 4 המינים ? יחסי מין בסוכה נחשב ? לא קונה מינים .. אני לא אדם מאמין , גם לא אתאיסט אם כבר שאלת אני אגנוסטיקן . הכל נעשה בלי קשר לדת . אני גם לא אוכל הרבה במיוחד בכיפור כאות הזדהות. את הכנת שרשרת לסוכה ?

30/09/2009 | 20:31 | מאת: אירוס

הכנתי קישוטים מבקבוקים ממוחזרים גזורים בצורת ספירלה כלפי מעלה,וכו' ומקושטים במדבקות ציבעוניות...-לא המצאתי את הגלגל.. ופרחים גדולים וקטנים מכל מה שבא לידי, טפטים, סול...