הרכבת משקפיים ומכשירי שמיעה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

26/09/2009 | 19:02 | מאת: ליאורה

לפורום שלום אני קצרת רואי הרבה שנים מרכיבה משקפיים עם מספרים גבוהים מאד.חוותי בכל התקופה בעיקר בילדות הצקות הטרדות וכינויי גנאי בקשר למשקפיים שאני מרכיבה.בנוסף כעת חלה ירידה ביכולת השמיעה שלילאחר בדיקות מקיפות התאימו לי זוג מכשירי שמיעה שאותן אני צריכה להרכיב כל בזמן.אני מתביישת וחוששת מאד מתגובות של אנשים למראה החדש שלי גם עם משקפיים וגם עם מכשירי שמיעה.אני חסרת בטחון. אנני יודעת כיצד להתגבר ולהתמודד עם הבושה.. בברכה וגמר חתימה טובה ליאורה...

26/09/2009 | 23:46 | מאת: שמחוש...

ליאורה היי חצי עולם מרכיב משקפיים וגם לא שומע כל כך טוב או במקרה היותר גרוע לא מקשיב בכלל . את ממש לא צריכה להתבייש בכך, לכולנו יש "פגמים" קטנים , לא צריך להתבייש. גמר חתימה טובה !!

27/09/2009 | 16:06 | מאת: אירוס

ליאורה היקרה בימינו יש מכשירי שמיעה שבקושי רואים אותם!!! אי הרכבת המכשיר גורם ליותר נזק מאשר תועלת...שיחה בקולי קולות ותיסכול רב לאנשים הסובבים אותך