איזו עננה שחורה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

25/09/2009 | 15:09 | מאת: כן, זו אני

עוקץ סטייל "מדינת ישראל" אני לא הולכת לפרט...ומצידי שלא תענו לי אפילו, אז שישאר ריבוע אדום ליד הכותרת שלי, איכפת לי הרבה?! אם הייתי קליברית אמיתית, היו מיד מתקנים את המעוות. יש לי כוח כרגע רק לכלים ,ספונג'ה, וארוחת ערב, אירוס נגד מדינת ישראל, זה לא ברפרטואר הכוחות שלי כרגע, וגם לא יהיה הרבה זמן

25/09/2009 | 15:13 | מאת: כן, זו אני

הכל קרה לפני למעלה משנה וחצי...אז אתם רואים שאין לי אפילו כח להתמודד!? אפשר להסתדר בלי כלום.אז מה אם אנשים נענשים על לא עוול בכפם?

25/09/2009 | 16:23 | מאת: שמחוש...

אירוס. נשמע כמו תחילתו של סרט של אלפרד. היצ'קוק. ספרי לי במוצאי שבת מה קרה ! מדינת ישראל אויבים רבים לה!