צל אתה בסדר ?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

24/09/2009 | 12:00 | מאת: שמחוש...

תגובות פורמליות שלך היום גורמות לי לחוש שאין לך מצב רוח לפלרטט איתי . אנא הזם טענה מגוכחת זו שלי.

24/09/2009 | 12:16 | מאת: צל

ליקוק ישבנים זה פורמלי ? אני בסופה של תקופה מטורפת בעבודה הרבה אנשים נכנסים יוצאים , מושכים לי באוזן לא נעים ואף מציק . קצת קשה להאריך בהקלדה ... חוצמיזה , הכל בסדר , האישה בסדר הילדים בסדר , העבודה בסדר , הכסף בסדר , האושר ממש בסדר הבריאות היא מעל לכל ספק מצויין אצלי ואצל כל בני משפחתי מהמעגל הקרוב עד הרחוק מאוד . סתאם ! נראה לך ? מה שלומך שמחוש ? מה נאחל לשנה החדשה ? התחלה חדשה וטובה או המשך טוב ? למה גרמתי לך לחוש שאין לי מצב רוח לפלרטט איתך ? את יודעת שתמיד יש לי מצב רוח לחוש אותך .

24/09/2009 | 12:44 | מאת: שמחוש...

הייתה תחושה שאתה מתקמצן היום על המילים ולא כל כך משקיע פה במשחק המקדים. אני -טוב לי שאתה בסדר וכל המעגלים סביבך כולל הרדיוסים והקוטרים בסדר. יום טוב אהובי