שלום...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

23/09/2009 | 23:00 | מאת: צדף

שלום, סליחה שאני נוחתת כאן סתם כך.. ראיתי שזה פורום די נחמד של תמיכה הדדית אז באתי..סתם.. בא לי חברים אפילו אם הם רק וירטואליים... אני די בודדה.. אז לפחות זה..

24/09/2009 | 09:45 | מאת: מור

צדף - ברוכה הבאה. לשרותך תמיד. שמחוש- תודה, גם לך ולמשפחתך גמר חתימה טובה. וצום קל. שלומפי - כנ"ל. אירוס - בהצלחה. תדווחי ... צל - שיהיה לך אחלה יום, עם הרבה סקס וגמר חתימה טובה. ולי- שיהיה כל האושר בעולם! כל טוב ממני !

24/09/2009 | 09:55 | מאת: צל

תודה תודה ... גמר חתימה טובה לך ולאחותך.

24/09/2009 | 09:54 | מאת: צל

הי צדף .

24/09/2009 | 20:53 | מאת: צדף

תודה על תגובתכם... בהחלט שימח לי את הלב.. (העצוב) תנו לי עצות איך לשמח אותו מחדש.. אגב, עד עכשיו לא יצא לי לכתוב ... היו לי עיסוקים מטורפים היום.. בכ"מ (בכל מקרה..) חמודים אתם! שיהיה לכם המשך לילה מקסים צדף