תגובת גבר

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

23/09/2009 | 19:44 | מאת: אנונימית

מעניין דעתכם ותודה על העזרה. אני הוזמנתי לאירוע של חברים,ונפגעתי שזוג החברים האלו התעלמו ממני וממשפחתי לחלוטין ולאורחים אחרים ידעו לתת תשומת לבת ולא שקרה משהו שלילי בינינו. מטבע הדברים נפגעתי, וחיכיתי להזדמנות להוכיח לגבר (הנשוי) שמדוע התעלם ממשפחתי כאילו היינו עב"מ? הגבר כמובן התנצל ואמר שהיה באיי, ומרוגש באירוע שלו, אך הוסיף ואמר: "אני יודע שאת מתה עלי".. הייתי המומה, מה זה קשור ומדוע לדעתכם אמר זאת. כמו כן הוסיף ואמר שדווקא אוהב את משפחתי , כשמדגישים "משפחתי" האם זה גם כולל אותי???? . תודה.

23/09/2009 | 20:55 | מאת: שמחוש...

את זקוקה לטיפול פסיכיאטרי דחוף עם מטפל בעל עצבי ברזל שלא ייצא מכליו למשמע תגובותייך החוזרות ונשנות על גברים נשואים שלוטשים עיניים על צפרדעים מסוג נחות-כמוך.

23/09/2009 | 22:16 | מאת: מתבכיינת אחרת

שמחוש,גוערת!!!זה פאן שלא ממש הכרתי...אני מעדיפה את ההומור שלך... בנושא אחר לגמרייש ידיד(אהוב לשעבר)שהתבכין לי פעם, שאין לו כסף לשלם את המשכנתא (על דירתו השניה!) ..ואם הוא בכה כל כך אז איך זה שיש לו כסף לנסוע לצרפת ל10 ימים!!למה לי אין את הצרות האילו?

24/09/2009 | 09:58 | מאת: צל

כן זה כולל גם אותך . עונת הפרפרים נפתחה.