שנה טובה ומתוקה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

17/09/2009 | 10:03 | מאת: שלומי

שנה שכולה דבש. הכל דבש. אבל בלי לשקר. שיהיה באמת דבש. לא מגיע לנו ? ברור שכן. יאללה בלי הרבה קישקושציה וזיבולציה ופיטפוטציה ופקהפקציה וניג'וזציה שתהיה לכם שנה נפלאה שנה של שמחות שנה של שפע שנה של רוגע בכיף ביי אני הולך לקנות דבש תגידו, בשר בבישול, זה יוצא טעים יחד עם דבש ?

17/09/2009 | 12:16 | מאת: מיכל...

שנה נפלאה לכולם שנת בריאות שנת שלום שנת אהבה שנת אושר שמחה ושלווה שלומקה דבש עם עוף זה מצויין! גם עם כרעיים שעה וחצי בסיר עם אורז ותפו"א, בצל ושום וגם על חזה עוף מצד לצד על מחבט משומנת קלות... מממממ....יאמי... מעדן מלכים! שנה טובה ומתוקה!

17/09/2009 | 12:43 | מאת: שמחוש...

מצטרפת לאיחולים של מיכוש ושלומי שנה טובה ובריאה בשר הולך עם יין אדום ופירות יבשים עוף הולך (לא הולך, זז) עם דבש ,רכז רימונים ואהבה !

17/09/2009 | 15:32 | מאת: איריס

אמן. ותודה רבה על הברכות והאיחולים.. מתחילה הטירונות... התמונות שבאלבום חיים משה לחן: זאב נחמה\תמיר קליסקי התמונות שבאלבום ילדות שלא נגמרת אתה-הבן, אני-האב ואמא שוב דואגת אתמול קיבלנו עוד מכתב אצלך הכל בסדר לא סיפרת על הקרב רק על כל היתר פזמון: וכשתצא לעוד שבת נחכה בפתח אמא לכבודך בישלה נשקה אותך כמו פרח גם נגהץ לך מדים אני זוכר מה שהבטחת ישמור עליך אלוהים רק חזור הביתה תמונה שלך בגיל שנה עם סבתא מחייכת ושתי תמונות של גיל מצווה ואיך גדל הנכד תמונה אחרת על מדים עם הרובה ביד ואני הבטחתי שתגדל לא תלחם באף אחד פזמון: וכשתצא לעוד שבת נחכה בפתח אמא לכבודך בישלה נשקה אותך כמו פרח גם נגהץ לך מדים אני זוכר מה שהבטחת ישמור עליך אלוהים רק חזור ההביתה2x

18/09/2009 | 11:34 | מאת: אירוס

תודה לאל, וכל הכבוד לצה"ל!

23/09/2009 | 10:57 | מאת: צל

גמר חתימה טובה.