מה יש ברשימת ההחלטות לשנה החדשה שלכם?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

13/09/2009 | 17:10 | מאת: איריס

נתחיל ברשימה התחלתית שלי... 1.לא להתעצבן,לקחת הכל בקלות 2.לא לקחת ללב, לשמור על חיספוס 3.לעשות יוגה ומדיטציה 4.לסמוך על השם שהכל יבוא על מקומו בשלום. 5. להשקיע יותר מהאנרגיות שלי בדברים שבראש סולם העדיפויות שלי כרגע,ופחות זמן על הדברים האחרים MY NEW YEAR RESOLUTION LIST

14/09/2009 | 09:12 | מאת: איריס

הרבה יותר פשוט, להשקיע אנרגיה בספונג'ה, מאשר בלהתרכז בשליחת קורות חיים ,אבל שליחת הקורות חיים הם בראש סדר העדיפויות...נו, שתתפנו אשמח לקרוא את ההחלטות הכלליות שלכם...

14/09/2009 | 11:07 | מאת: צל

אני מאחל לעצמי לשנה הבאה –ככה לאהוב ,להתאהב,לאכול טוב ,להיות אמיץ,אופטימי,מאושר,מאוזן,מאומן,חיי מין טובים, מוקף חברים,בטחון עצמי בריא,נטול גאווה,גוף בריא,פחות דיכאון,יותר הגיון, שיקול דעת בריא,אינסטינקטים טובים, ,אמונה עצמית, לקבל החלטות נכונות ,הנאה,לגלות את סוד הבריאה,שכל,התחדשות,תכלית חדשה זוגיות מעולה,התקדמות,יכולת מינית גבוה ,יותר יכולת , יותר הבנה ,פחות חטאים,חינוך טוב לילדים, חיצוניות טובה,שובע,חשיבה חיובית,חשק,מעט טעויות,פחות ייאוש ,יעילות,דעת נוחה פחות כעסים, מתח מיני , נטול מתח, לתפוס את הרגע,להיות מודע,למידה,מטרות חדשות , מצברוח טוב ,נחישות , סיפוק ,עירני , חיוני, אנרגטי,להיות פוליטקלי קורקט אלק, לפתור את כל הבעיות שלי ,רעיונות חדשים,קניות,רוגע,התנהגות הולמת, שליטה,שמחת חיים,שקט נפשי,תקווה תשובות. חיי אושר נצחי, ועוד .. טוב, יאללה, נו, בסדר, נודניקים גם לכם אני מאחל את זה .

14/09/2009 | 11:32 | מאת: אירוס

משאלה שקשורה בסקס...שיתגשמו משאלות לבך לטובה!שנה טובה ומתוקה