MRI

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

13/09/2009 | 00:59 | מאת: X

אציב הודעה כזו גם בפורום הנכון,... מותר לעשות MRI אם יש סתימות בשיניים מכסף?הוציאו לי קליע ביבי,אבל אם נשאר בטעות חלקיק של רסיס(אני סתם מגזימה)?.כל מי שראיתי שנבדקה-גם חזרה בשלום (אבל לא שאלתי אותם אם יש/היו להם סתימות כסף(אמלגם).

13/09/2009 | 10:17 | מאת: שמחוש...

האם יש לנו עסק עם מיסיי סופראנו או עם מיסיס איריס. כל שמן שזה לא צילום פונוגרפי שמציג ציור של הצייר הצרפתי רנואר ,לכי על זה. < שיניים רבות יש להודעתך חלביות/בשריות. מצמרר!

13/09/2009 | 16:44 | מאת: איריס

בררתי, אין בעיה עם סתימות אמאלגם- או שכמעט אף אחד לא היה יכול לעשות את הבדיקות האלו.שימחוש מצחיקה כתמיד!