שימחוש, שלומי וצל, ושאר הקבועים...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

13/09/2009 | 00:52 | מאת: איריס

ואורחים נחמדים, תחזרו, מצ'עמם לבד... שבוע טוב איריס

13/09/2009 | 10:14 | מאת: שמחוש...

אני ממש עסוקה ביישוב סכסוך שפרץ בקרב בני משפחת שכנים על אופיו של הדג העלול למצוא את עצמו על צלחת הפורצלן שתעמוד על שולחן הכתר שנרכש במבצע . הבעל רוצה דג חריימה חריף האישה רוצה מושט עם חריסה. צעקות עד לב האוקיאנוס. פלא שיש צונאמי. אני לא שותקת כמו דג ,אנימתערבת ואומרת "גם וגם " למה לריב על משהו שמסריח מהראש!

14/09/2009 | 09:32 | מאת: איריס

חריימה זה סחוג, וחריסה זה רסק עגבניות עם זחוג,שזה פחות חריף,לא? אני מטגנת את הדג-אמנון ,ורדון,או מרלוזה עם קצת פפריקה מתוקה,תבלין לדג ומי שרוצה שם חריף ומי שלא,לא...

13/09/2009 | 13:31 | מאת: צל

אנחנו כאן - בקטן :) ימים קשים עוברים עלי בעבודה . ים של עבודה - היית מאמינה שגם זה קורה ? נשתמע בהקדם . אענה על הכל. ביי

13/09/2009 | 14:05 | מאת: שמחוש...

אני האחרונה שלא אפרגן לך כשתקבל בונוס לחג -לוח שנה של בחורות ערומות מעורטלות על אופנועים. מה שמגיע מגיע!

14/09/2009 | 09:16 | מאת: איריס

מכיר את הפתגם הזה? כלומר, את הפרחים צריח לתת ביום ההולדת לא שבוע אחרי...ארוחת ערב לאכול ב7 בערב לא ב11 בלילה וכו' לא שאני מעבירה ביקורת,סתם הארה