מחר תאריך עצוב...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

10/09/2009 | 15:11 | מאת: איריס

9/11 אצל האמריקאים אתם בטח כבר יודעים שקודם מציניים את החודש ורק אחכ את היום

10/09/2009 | 15:17 | מאת: שמחוש...

כן נכון ביום זה התרסק לו מדד הנאסדאק ב 278 % ,הוול סטריט נצבע בצבע אדום על ידי א.א.א.א צבע אחים. ביום זה כרעהכלבתו של בוש הבן ללדת לא זריקת פדורל. ביום זה היה פקק תנועה מאד רציני בוול מארט בגלל חלוקת קופונים מסיבית של סיבי גרנולה תוצרת טיייאואן. ביום זה נתקפה וירג'ינייה וולף בקדחת השחת שלה שאפילו משחת קורטיזון שבסל הבריאות הסה לה להתעטשות המונית. יום קריטי לאומה הנאפלית שספגה תבוסה של 12 "0 בקריקט נגד מאלזייה הצפונית.

10/09/2009 | 18:13 | מאת: איריס

לקוח מתוך ויקיפדיה:"פיגועי 11 בספטמבר הוא הכינוי שניתן למתקפת הטרור הגדולה בהיסטוריה, שהתבצעה בבוקר ה-11 בספטמבר 2001 בארצות הברית. תשעה עשר טרוריסטים מארגון אל קעידה, חטפו ארבעה מטוסי נוסעים גדולים (של חברות התעופה יונייטד ואמריקן איירליינס). שניים מהם רוסקו אל תוך מגדלי התאומים במרכז הסחר העולמי בניו יורק ומוטטו אותם. מטוס נוסף רוסק לתוך הפנטגון, מרכז משרד ההגנה האמריקני, בסמוך לוושינגטון, והחריב אחד מאגפיו. מטוס רביעי שייועד להתרסק על הבית הלבן או על בניין הקונגרס של ארצות הברית, התרסק באזור חקלאי בפנסילבניה, לאחר שנוסעיו נאבקו בחוטפיהם. בהתקפות הטרור נרצחו קרוב ל-3,000 בני אדם, גופות רבים מהם לא זוהו עד היום. הפיגועים הכו בהלם את ארצות הברית ואת העולם כולו, שעמד מול קטסטרופה בה סרט קולנוע אפוקליפטי הופך למציאות קיימת. ההשלכות המדיניות, החברתיות והתרבותיות של הפיגועים היו מרחיקות לכת. הם פקחו את עיני העולם להכרה בסכנת הטרור האיסלאמי,...."