צל -סוף שבוע

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

10/09/2009 | 10:29 | מאת: שמחוש...

צלון ,יש לך אלו תוכניות מיוחדות לכל סוף שבוע או שהרוטינה היא הדבר הכי לא שגרתי אצלך ? האם אתה חש אנחת רווחה שאשתך אומרת לך "צלי.השבת אנחנו לבד. רק אנחנו והילדים" או שהתא המשפחתי הוא קטן מדי ואתה מת לתארח ,לארח,לנחור וכדומה ?

10/09/2009 | 13:59 | מאת: צל

אני לאן שאני לא הולך וכן הולך - אני מגיע לאותו מקום .. לרוטינה . ממעט להתארח - כמעט ואף פעם,אני מהמארחים . איזה משעמם , אצלנו טיילת חברים של הילדים ,שלי,איש תי . רוצה לבוא להתארח רק אנחנו ?:) אני מארח לטיני!

10/09/2009 | 14:59 | מאת: שמחוש...

ילדים זה שמחה ילדים זה אני !

10/09/2009 | 21:28 | מאת: מנהל את כספי הרשות הפלסטינית

הש יה שימחוש סופ שבוע אדון צאל עושה חפלה איתנו על האש יעני שישליק חרופ על הכיפ כיפק שימחוש אם לא הייתה דתית יעני הייתה גמבה לעשות איתנו מלא מליאנים כולם מליונארים אנחנו סאלאמאת יא שימחה שימחה