לצל היקר...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

10/09/2009 | 00:02 | מאת: אירוס

ראשית,אני מבינה שחגגת הבוקר ושמחה בשבילך.האם אתה אחד מארבעת הגברים שבתמונות? שנית, שמחתי לראות ש(לכאורה) הגבת על כך שעניתי לך לגבי מחלתי,אבל לא הבנתי מה הקשר? לילה טוב.

10/09/2009 | 10:18 | מאת: צל

אירוס אני מאבד אותך... איפה חגגתי ? באי הבודד ? מה גברים איפה תמונות ? שנית , מוכנה להדביק לי קישור להודעה ? לא מוצא כרגע את ההודעה המדוברת . כהכנה אני אומר לך מראש שיש קשר הדוק . איך ניתן לשכנע סובייקט שאין קשר ?

10/09/2009 | 15:00 | מאת: איריס

הנה הקישור להודעה שלך: http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-360,m-Doctors,a-Forums.html#399017_398848 ובהמשך השירשור יש מישהו שגם כן כתב"הופ הופ הופ הופ" והשתמש בכינוי שאתה הזכרת 'מנהל הכספים של הרשות' אני מניחה כעת שזה בכלל לא היית אתה, וכנראה שלא ראית כלל שעניתי לך...ושלא הגבת...