אני רק שאלה....

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

06/09/2009 | 23:02 | מאת: שמחוש...

מור-מה שלום אחותך ? צל-לאן נעלמת ? האם בקשת הסליחות כל שחר בבית הכנסת עושה לך טוב ? שלומי-הורדת את הסוכה מהבוידעם ? אירוס- מה שלומו ? ומה שלומך ?

07/09/2009 | 08:37 | מאת: מור

הלוואי והייתי תשובה (יצחק) בעצם מה שווה כסף , אם אין בריאות כל הכסף שבעולם לא יעזור..... יש תוכנית בטלויזיה, איך להיות מאושר ב 6 שיעורים, אני חייבת לראות! שמחוש, אחותי - היקרה , תודה לאל, מתקדמת יש ימים יותר קלים ויש ימים קצת פחות קלים אבל, ב"ה , בזכות בורא עולם, יהיה בסדר~~!!!!! מאחלת לכולם בריאות!!!!

07/09/2009 | 12:44 | מאת: שלומי

לא דילגת קלילות על איזה חג או 2 ? פולניות: שתי פולניות מדברות. אומרת האחת לשנייה: "אני חושבת שאת נראית נפלא היום... ממש כולך זוהרת". עונהה השנייה: "תודה, רק חבל שאני לא יכולה להגיד עלייך את אותו הדבר". אומרת הראשונה: "מה... את לא יכולה לשקר כמוני?"

07/09/2009 | 13:04 | מאת: מור

שלומפי מה שלומך? איך בקיבוץ?

07/09/2009 | 14:48 | מאת: איריס

מאז שצל חרז את הכינוי שלי ב"וירוס",החלטתי שזה יותר מידי בשבילי ועברתי לאיריס,נזכרתי לפתע, שהכרתי אנשים שבגלל שהיו ממש חולים ובסכנת מוות, כאשר הם החלימו שינו את שמם,לא סתם את הכינוי שלהם... אני מחלימה ממש לאט, כל יום אני מרגישה יותר טוב מהיום הקודם, זקוקה לקצת פחות שינה במשך היום,אתמול אפילו עבדתי ערב! שלומו, בסדר,אתמול הוא נכנס לפאניקה(ורץ לרופא), וחשב שיש לו מה שהיה לי,אבל עד הערב עבר לו..תודה לאל... הספקתי אפילו לבלות יום שלם בביטוח לאומי להבטחת הכנסה ואז מישהי גילת לי שבכלל הייתי צריכה להרשם לקבל דמי אבטלה,אחרי שסיפרתי לה את הסיפור שלי... שימחוש,האם את חושבת שמי שקורא את הדברים שאני כותבת היה "מגלה" מי אני(כלומר, היה אומר לעצמו,אה, אני יודע מי זו! זו דניאלה,או זו דליה) או שיש בערך עוד50-60 אנשים עם הצרות שלי (בערך) במדינה שלנו?

07/09/2009 | 22:03 | מאת: שמחוש...

איריס חמודתי 50 -60 איש ברחבי מדינתנו המתפוררת כשמלת מלמלה -אין (QQQ) להם את "הצרות" הקטנות שלך. לכל צרה יש צורה צורנית שונה .צרות יש גם לבחורה עם מותניים צרות ואף סולד. גם למדונה שלנו הקבליסטית יש צרות לא קטנות.אחרי שהיא פגשה את שרה נתניהו היא הבינה שהעולם לא מושלם. שלך באהבה סימה הלא צרה (בינונית מינוס)