השלמתי חור בהשכלה....

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

02/09/2009 | 22:31 | מאת: אירוס

הספקתם להתפלסף הרבה על מוסד הנשואים... הייתי נשואה 9 שנים ותשעה חודשים.זה היה לפני14 שנה השנתיים הראשונות היו אחלה אבל, כבר אז היו סימנים שזה זמני. אז מה צל,? אתה נותן לי ולחבר שלי 5 שנים סה"כ? כולל השנה האחרונה שהיינו יחד, או לא כולל? אתה קורא בקפה?לי אין מושג וגם לא ממש איכפת לי...אם נחמד לי אני נשארת, אם יהפוך לגיהנום , אפילו לא אביט לאחור

03/09/2009 | 10:29 | מאת: צל

אני נותן לך חיי נצח של אושר ועושר עם הנסיך על הסוס הלבן או בכל צבע שתבחרי . מה אכפת לי זה בחינם למה לא לתת . תשמעי , זוגיות זה דבר חשוב בסופו של פלסף מסכן מי שאין לו זוגיות לעומת זה שיש לו זוגיות טובה בריאה יציבה וארוכת שנים הוא הרבה יותר איך לומר נו טוב אז גם הוא מסכן .:) אני משקיף ידוע בקפה ! אני רואה שאת צריכה לוודא מושכות על הסוס של הנסיך אחרת הסוס ... הנסיך..... צפרדע! אין בך חרטה על הגירושים ? לא היה אפשר לקחת לתיקוןאת הנישואים הקודמים שלך ?

03/09/2009 | 22:44 | מאת: אירוס

יש בי חרטה, שלא נפרדנו מספיק מוקדם. סתם סחבתי, ולא היה בהם כלום. ממש כלום. שני זרים שנפגשים באותה דירה, ועוד אחד חושב שיש לו בעלות על השני.ממש לא בא לי להכנס לפרטים...אם לא הייתי כל כך מתעכבת, ומחפשת אהבה איפה שפשוט אין! הייתי יכולה כבר להיות נשואה פעם שניה עם עוד שני ילדים..