הודעה שתקפיץ את צל....

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

01/09/2009 | 19:35 | מאת: פ

בחדרי בבית החולים, היו לי שכנות לחדר אחת מכפר קאסם ואחת מג'לג'וליה, שתיהן למזלי היו נחמדות מאוד, בכינו וצחקנו זו לצד זו(כשכואב לי אני צורחת "אבא אבא", שאלו אותי למה אני לא צורחת "אמא אמא" כמו כולן, זו תעלומה)...דיברנו על דת, משפחה,תרבות, אוכל, בריאות,אקטואליה.כעת חודש הראמאדאן... יש מלא דברים אבל אני מקצרת.

02/09/2009 | 12:07 | מאת: צל

למה לקפוץ כי פגשת ערבים נחמדים ? אותי מקפיץ ערבים לא נחמדים. תאמיני או לא יש לי חברים מחוגים מסויימים ערבים נוצרים ומוסלמים חברים טובים מאוד מאוד . חבל שלא כולם כך . מה קורה איתך ? מוכנה להיות בריאה כבר ולגמור עם זה ? למה לסבול ? :) החלמה מהירה !

02/09/2009 | 21:46 | מאת: אירוס

מנסה להיות בריאה כבר ולגמור עם זה...היום התחלתי אפילו, להרגיש מחדש את קצות אצבעות הרגליים שלי(תחושה רגילה, בלי נימול).סימן שהדלקת כבר דועכת, בכל זאת אני עדיין הולכת כמו ברווז,ומתעייפת מהר חברים טובים מאוד מאוד? אז מה אתה מתארח אצלם בכפר? או ביפו? או סתם שלום שלום בעבודה?