הראשון לספטמבר

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

31/08/2009 | 22:31 | מאת: אירוס

מה כל כך נפלא בו? סתם יום מקולל

01/09/2009 | 07:40 | מאת: שלומי

כלל לא ידעתי על כך. מצד שני גם לא ידוע לי שהוא מקולל. מבחינתי, זה סתם עוד יום. ללא שינוי ניכר. רגע אחד, זה היום ? תני לי להציץ ביומן רגע, וואלה , נכון, זה היום. אז מה מיוחד בראשון לספטמבר ? שחוזרים הילדים ללימודים ? אצלינו הדתיים, כלל לא הולכים לפי התאריך הלועזי. אלא ראש חודש אלול. וזה באמת יום מיוחד במינו. קודם כל, מתחילים לתקוע בשופר ! תקיעה = טוווווווווווווו שברים = טו טו טו תרועה = טו טו טו טו טו טו טו טו טו תקיעה = טווווווווווווו נכנסים לאוירה של הימים הנוראים, ראש השנה וכיפור. והעיקר, אין יאוש בעולם כלל. תמיד בשמחה. נכון או לא נכון ? יום מקסים לכולם

01/09/2009 | 19:09 | מאת: אירוס

אתה צודק,אלול, זה תאריך יותר טוב... וחוץ מזה, קרו לי דברים נפלאים היום... קיבלתי חופש מחלה, שאוכל להחלים בקצב אנושי. וקיבלתי את התרופה שהרגשתי שאני חייבת-לפי מידע מהאינטרנט,למרבה המזל, ואני מחלימה, בעזרת השם... ותודה לך שלומי על העידוד