הייתי מאושפזת9ימים

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

28/08/2009 | 21:44 | מאת: אירוס

כעת אני אצל הורי, מתפנקת לי עם מזגן. באסה, את רוב חודש אוגוסט ביליתי במיטה,והיו לי כל כך הרבה תוכניות.. אתם חושבים שהזיהום היה מהמים של חורשת טל?

30/08/2009 | 19:49 | מאת: שמחוש...

טוב שהזיהום מאחורייך .מאד נחמד מצד הורייך שמפנקים אותך גם עם מזגן וגם עם באסה! מי נוסע בקייץ לחורשת טל ? בקייץ צריכים לנסוע למקום ממוזג וקריר! אני מבסוטה בשבילך שאת חשה בטוב! מי שלא חש בטוב זה אהוד אולמרט שגילה להפתעתו הגמורה שהוא מואשם בגנבת כספים שבכלל לא שייכים לו! הפתעה מוחלטת -עדיף היה לו לנסוע לחורשת טל ולא לראשונטורס....1

31/08/2009 | 21:06 | מאת: אירוס

אנימתאוששת, אומרים לי להיות יותר סבלנית, לתת לעצמי יותר מרווח זמן החלמה. מתה על הבדיחות שלך... איפה צל?