חזרתי....

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

23/08/2009 | 13:25 | מאת: שמחוש...

זהו חזרנו מפראג, עיר יפייפיה מזג אוויר משוגע יום חם יום גשם, ממליצה בחום (:

24/08/2009 | 09:00 | מאת: שלומי

למה לא תספרי קצת חוויות ? ראית את הגולם ?

24/08/2009 | 09:39 | מאת: שמחוש...

שלומי חמודי להלן הדברים שראיתי בפראג מדרגות עליית הגג שם טמונות עצמותיו של הגולם הרובע היהודי כולל בית העלמין הישן כנסיות רבות מאד של הגויים (מבחוץ כמובן) גשר קרל עליו ניצבים מליון פסלים של ישו הצלוב (על אחת מהן יש כיתוב בעברית) ארמונות מלכים רוזנים ועבדים כו כן ראיתי המון קופסאות של מנות חמות. וכמובן ראיתי המון יבלות על רגליי היפייפיות שהתבלו להן על מדרכות חלוקי האבן שבנו הגויים עם החריצים נטולי יחס לעקבים מוגבהים. היה =

02/09/2009 | 12:13 | מאת: צל

העיקר שחזרת בשלום .