אני חוזרת לפורום כמעט מהמתים!!!

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

18/08/2009 | 00:10 | מאת: אירוס

שכבתי שבוע חולה מאוד עם כאבים חזקים, הייתי גם פעמיים במיון עם עצירת שתן, ורק הערב קראתי כמה זה מסוכן, אם הייתי יודעת מראש שהשלפוחית יכולה להתפוצץ או שהשתן יכול לחזור לכליות בוודאי הייתי מתעלפת מפחד... אני לצערי עדיין מחוברת לקטטר, הפכתי לנכה? הורי תובעים ממני להתאשפז???אבל העיפו אותי מהמיון ב1 ורבע לפנות בוקר, מה אני אמורה לעשות ,שביתה, סקנדל?הסברתי להוריי שהחלמה זה תהליך איטי. לידיד אמרתי שאני לא מוכנה לקבל שסתום פלסטיק לשלפוחית במקום זה שיש לי...והתור שלי רק ביום חמישי..שלחו אותי לבדיקות, אבל אתם יודעים מהי רשימת המתנה לבדיקות רפואיות, אלוהים ירחם אם אני כותבת כאן סימן שאני מחלימה כי לפני כן רק יכולתי לצפות בתיקרה, כמעט וגם לא אכלתי שבוע,תביאו לי בונבונירת שוקולד ופרחים

24/08/2009 | 09:02 | מאת: שלומי

נו מה קורה ? מה שלומך ? התאוששת ? ספרי לנו קצת. ושיהיה לך רק טוב.

02/09/2009 | 23:30 | מאת: אירוס

זה היה יום לפני שהתאשפזתי...שם רק אחרי התערבות רפואית, מצבי השתפר, לאט ,לאט...