נוסעת הלילה לפראג....

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

17/08/2009 | 11:51 | מאת: שמחוש...

יה?י ר?צו?ן מ?ל?פ?נ?יך? י?י? א?ל?ה?ינו? ו?אל?ה?י א?בו?ת?ינו?, ש?ת?ו?ל?יכ?נו? ל?ש?לו?ם ו?ת?צ?ע?יד?נו? ל?ש?לו?ם. ו?ת?ס?מ?כ?נו? ל?ש?לו?ם. ו?ת?ד?ר?יכ?נו? ל?ש?לו?ם. ו?ת?ג?יע?נו? ל?מ?חו?ז ח?פ?צ?נו? ל?ח?י??ים ו?ל?ש?מ?ח?ה ו?ל?ש?לו?ם (ואם דעתו לחזור מיד אומר ו?ת?ח?ז?יר?נו? ל?ש?לו?ם) ו?ת?צ??יל?נו? מ?כ??ף כ??ל או?י?ב ו?או?ר?ב ו?ל?ס?ט?ים ו?ח?י?ו?ת ר?עו?ת ב?ד??ר?ך? ו?מ?כ??ל מ?ינ?י פ?ו?ר?ע?נ?י?ו?ת ה?מ?ת?ר?ג??שו?ת ל?בו?א ל?עו?ל?ם ו?ת?ש?ל?ח ב??ר?כ?ה ב??כל מ?ע?ש?ה י?ד?ינו?, ו?ת?ת??נ?נו? ל?ח?ן ו?ל?ח?ס?ד ו?ל?ר?ח?מ?ים ב?ע?ינ?יך? ו?ב?ע?ינ?י כ?ל רו?א?ינו? ו?ת?ש?מ?ע קו?ל ת??ח?נו?נ?ינו?. כ??י א?ל שו?מ?ע? ת??פ?ל??ה ו?ת?ח?נו?ן אתה: ב??רו?ך? א?ת??ה י?י?, שו?מ?ע? ת??פ?ל??ה

17/08/2009 | 23:56 | מאת: אירוס

אמן. מאיפה הדבקת את התפילה עם הניקוד והכל? נסיעה טובה , תהני גם בשבילי