מה עדיף ?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

13/08/2009 | 08:53 | מאת: שמחוש...

זהו החלטנו אני וההוא לנסוע בשבוע הבא לחו"ל ,כדי להתאורר וכדי להתפטר מכל הכסף השחור שעשיתי מבית הממכר שלי לכפתורים למכנסי ג'ינס . הדילמא היא שישנה דילמא לאן לנסוע ? האם ללונדון שם כבר הייתי -מקום שאני מאד אוהבת או פראג עליה ישנן המלצות רבות. מי שחיבר את הספרים של LONELY PLANET מוכן להשתתף בפאנל הנוכחי. אפשר להציג שקופיות . בוקר טוב יום חמישי .

13/08/2009 | 09:23 | מאת: צל

אהלן שמחוש פראג זה נחמד , להתהלך על גשר קארל .... רומנטי. למה לא פארי? עשית כבר שופינג בפריז ?

13/08/2009 | 09:30 | מאת: צל

טוב נראה לי שהבנתי פריז יקרה יותר.... בכל מקרה עדיף לי פראג לכו לתיאטרון השחור בפראג..

13/08/2009 | 09:45 | מאת: מור

פראג היה מדהים היינו במרץ האחרון היה נהדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בלונדון , לא היתי אז לא יכולה להמליץ... העיקר לצאת מהשגרה תעשו חיים ואל תבזבזו את כל השחור

13/08/2009 | 10:00 | מאת: מיכל...

ולו רק בגלל שעוד לא היית שם:-)

13/08/2009 | 15:08 | מאת: שמחוש...

זהו נפל הפור הוחלט על פראג. אלא מאי ,אני קוראת שכל המדרכות עשויות מחלוקי אבן . האם יש סנדלרים בפראג שמתקנים עקבים של נעלי עקב של ירושלמיות שמתכוננות ללכת ברגל המון רק כדי לא לשלם לכל נהגי המוניות האנטישמיים שחיים בגולה הדוויה הזו. או שאנעל סניקרס -כולם יחשבו שאני אצנית מזרח גרמנית נטולת סטרואידים שבאה לפוש ולדוג דגים על גשר קרל. תודה לכולכם....