בוקר טוב

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

12/08/2009 | 10:01 | מאת: שמחוש...

אין לי חדשות מחדשות ,יום כזה שגרתי שהדבר השגרתי היחידי שקיים בו זו השגרה. מצאו את הילד הדתי שאבד ביער ליד חיפה. מה יש למשפחה לחפש ביער בחיפה ? דובים ? פטריות? עצים? מצאו אותו וזה טוב. אלו מציאות שלו ואלו חייב להחזיר.

12/08/2009 | 10:48 | מאת: מור

אולי הם חיפשו את המטמון?! גם בגזרתנו הכל שגרתי............. אתמול בדקת נוכחות ונוכחותך נעלמת....כולם היו בבעסה רצינית. במיוחד הצל שלך.

12/08/2009 | 11:22 | מאת: צל

מה זה יום שיגרתי ? מה זה שמחה ? מה זה שגרה ? את זורקת כאן מילה -שגרה .. תני להבין לפחות . איך לך יש שגרה , מאיפה לך כזה ? מה את מכונה ? רובוט ? אולי תעדכני את הווינדוס שלך... ליצור חושב אין שגרה . יש לו מחשבה לא מבוססת שהוא בשגרה . שגרה חייבת להתייחס למשו שמחה . שגרה ביחס למה ? ביחס לאתמול ? איפה הוא האתמול ? די נגמר עבר אזל התאדה . ביחס לעתיד ? הוא מתחבא .לא קיים , לא בטוח . למעשה את חייה רק את ההווה . משנייה לשנייה . אין כלום מאחורייך וכלום מלפנייך . מה שאני מנסה לומר שאת שמחה נוצרת כל שנייה מחדש, וכל שנייה היא זמן חדש ולא שיגרתי כי בפועל אין למה להשוות אותו . תחושת ההווה נמשכת 2 שניות ~ זה כל מה שיש לך ביד כל פעם מחדש . תסלחי לי אבל זה לא שגרה ! את לא יכולה ליחס את ההווה שלך (2שניות) למה שלא קיים (עבר,עתיד) לכן שגרה זה מדע בדיוני. ואם כבר שגרה אז של שתי שניות ולא יותר . אני מסכים שיש דבר כזה שגרה . מכונה למילוי בקבוקי קוקה קולה חייה את חייה בשגרה . אנחנו השגרה שלנו - היא לא יכולה להיות שגרתית גם אם תרגישי את זה בוער בישבנייך . אם אין לך עיסוק לאותן שתי שניות את תרגישי שעמום שעמום זה לא שגרה . זה אומר שאת צריכה לדעת לנהל הזמן שלך . אבל אם את נהנית מהשעמום לך - הגעת לנחלה תשכחי ממה שכתבתי :) סתאאאם ....... בטח שיש שגרה . הנה תראי כל שני וחמישי נשכח\מאבדים ילדים קטנים וחמודים עם כיפה . זה שגרה !

12/08/2009 | 12:56 | מאת: צל

אגב אתמול ראית תתכנית - רמזור מצאתי את זה מצחיק למדי. ואפילו נרשמו פרצי צחוק . סה"כ תכנית נחמדה מאוד . שוויון בין המינים .