מכוון שרק שנינו כאן.

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

11/08/2009 | 13:41 | מאת: למור

רציתי לשאול אותך - ברצינות ! אני בכלל רוצה ליצור כאן ביחד איתך תבנית מכילה לשאלות קיומיות . 1. מה מהמשמעות הרחבה של החיים שלנו ? 2. במה כדאי לדשן את הצמחים בבית , בזבל בעלי חיים (גללים) , או בדשן עופות נוזלי ?

11/08/2009 | 13:43 | מאת: צל

12/08/2009 | 10:00 | מאת: מור

לגבי השאלה הראשונה, הפחות חשובה / מעניינת ורצינית נדבר אחורי זה. לגבי השאלה השנייה החשובה ביותר, שכל הלילה לא ישנתי בגללה, אז ככה- הצמחים מעדיפים אורגני או צמחים צמחוניים או ביצי חופש, בסטייל הזה... בחייך, תעזוב אותי מהשטויות שלך נראה לי אני משתגעת לפי השטויות שלי................

12/08/2009 | 14:12 | מאת: צל

מור את בנאדם לחוץ דחוס. חבל... אנשים לחוצים מפחדים מלהשתגע כל הזמן . מור רוצה ננסה להבין יחד את שורש הלחץ,המתח הנפשי, העצבים, העייפות, והתשישות אצלך ? לחץ הוא גורם תמותה שני בכל העולם . קדימה דברי לפני שזיקנה תקפוץ עלייך .