שמחה אני שומע אותך נושמת !

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

09/08/2009 | 16:20 | מאת: צל

היא נושמת ! הוא פועם ! החיים מנשימים את שמחה ! תחזיקי מעמד .. אני בא לחלץ את המבט שלך . יאללה ביי.

09/08/2009 | 20:58 | מאת: שמחוש...

הייתי היום בבאר שבע אצל איזו דודה. באר שבע לא שייכת למדינת ישראל לא שייכת לשום פלנטה !

10/08/2009 | 09:29 | מאת: צל

באר שבע , כן . מקום שהזמן עצר בו . מה המטבע המקומי בבאר שבע ? חבר פולני בקטע פלצני , (בחור טוב) החליט שהוא רוצה לנפוש במרקש לשם שינוי כמובן שהוא עטף את זה בסיפורים על כך שצ'רצ'יל נהג לנפוש שם בלה בלה כשחזר שאלתי איך היה במרקש הוא הסתכל עלי במבט איום ועיניים נפולות – וצעק . באר שבע ! והתמוטט . בוקר טוב צאי סתכלי על השמש ניפגש באותה נקודת מבט ב9 וחצי .