בדיחת בלונדה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

06/08/2009 | 16:02 | מאת: שלומי

סליחה אם זה קצת גס אבל חמוד "בלונדינית עולה לאוטובוס עם תינוק על הידיים. אחרי חמש דקות היא פותחת את החזיה ומנסה להניק את התינוק. כשהוא מסרב היא אומרת לו: "אם לא תאכל, אני אתן לאדון לאכול במקומך". אחרי חמש דקות היא מנסה שוב. כשהתינוק מסרב היא חוזרת: "אם לא תאכל אני אתן לאדון אכול במקומך". בפעם השלישית כשאמרה זאת פנה אליה האיש שישב לידה ואמר: "גברת, את מוכנה להחליט? הייתי צריך לרדת כבר לפני שתי תחנות!!!".

09/08/2009 | 11:04 | מאת: צל

מה היתה המילה האחרונה ששמעו מהחללית צ'לנג'ר? תנו לאישה לנהוג מה כבר יכול לקרות?... שאלה: למה בלונדינית שמה בקבוקים ריקים במקרר? תשובה: לאורחים שלא צמאים שתי בלונדיניות הולכות בכיכר רבין, בלונדינית אחת אומרת לשניה: "איזה קטע שרבין נרצח בכיכר שלו..." בלונדינית וחברה שלה יוצאים לטייל. פתאום חבר שלה אומר לה "תראי ציפור מתה!" היא מסתכלת למעלה ושואלת "איפה? איפה?" שאלה: מה בלונדינית אומרת כשהיא מגלה שהיא בהריון? תשובה: "מעניין אם זה שלי". למה לבלדיניות יש רק 3 ילדים?? כי הן שמעו שכל ילד רביעי הוא סיני!