רמזור בטלוויזיה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

05/08/2009 | 08:52 | מאת: שמחוש...

תכנית שוביניסטית בה נראים הגברים טמבלולים והם לא כל כך כאלו.

05/08/2009 | 09:06 | מאת: מור

התוכנית הכי יפה בעולם!!!!!!!!!!!! הם לא כ"כ כאלו????? הם בדיוק ככה!!!!!!11 לא טמבלים חלילה אבל , הם לא מדוייקים הם הם לא יודעת איך להגדיר אבל המציאות היא רמזור~!!! ממש ככה הם לא כ"כ כאלו , הם בדיוק כאלו!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק שבעלי לא יראה את ההודעה אחרת הוא תולה אותי ואת המחשב שלי על ......... חחחח היתה תוכנית פצצה אמש

05/08/2009 | 09:07 | מאת: צל

הגברים כן טמבלולים. לפחות הנורמלים שבניהם . כל אישה צריכה להשלים עם זה שהגבר הוא עוד ילד בבית והיא תפקידה להכיל אותו בתוכה . הגישה הזו הופכת כל גבר לאסיר תודה . חג אהבת חינם שמח שמחוש .

05/08/2009 | 09:34 | מאת: צל

לא יצא לי לראות תתוכנית ... את אומרת הגברים הוצגו כטמבלים ובאותה נשימה תכנית שוביניסטית . למה זה לא מסתדר לי ? מה היה שם ? זלזול כלפי נשים ? יחס מפלה לנשים ? רמיסת דמותה של האישה ? הציגו את האישה כתכשיר ?

05/08/2009 | 09:47 | מאת: שמחוש...

גברים מנסים ליצור "הקטנות" של נשים שחיות לצידן ,בכל מיני התחכמויות מתוך כוונה שהנשים ייצאו קטנות לאחר שהגברים החכמים סידרו אותן בכל מיני סיטואציות של בריחה מהבית אל החברה הגבריים מכל מיני אמתלות מגוחכות. ואז נוצר מצב של הפוך על הפוך .הגברים אוכלים אותה בכל מיני מצבים תזזיים -לא בגלל חוכמת הנשים-(וכאן מגיעה פואנטת השובינזם) אלא שכל גבר מכניס לעצמו גול עצמי. בסיום התוכנית צריכה להיות כותרת ,"כל מה שראיתם מבוסס על סיפורים דמיוניים והקשר בין התוכנית למציאות אינו מקרי היא מציאותי ביותר"