ראיתם איך ראם עף?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

04/08/2009 | 12:40 | מאת: מיכל...

טוב הגיע הזמן אני חושבת. מיי לירן ומורן/ולדי לגמר! רגע, אבל אולי חובי או פאולה יחזרו... טוב עכשיו כבר הסתבכתי לגמריי.

04/08/2009 | 13:21 | מאת: מור

וואלה , אני עוקבת בד"כ לא זכור לי ראם.... פאולה נפלה?! דווקא היא מאד מקצועית

04/08/2009 | 15:00 | מאת: צל

מור ? הכל בסדר ? אני אבדוק תעקבי אחרי האצבע שלי .. כיין ממ.. שריר העין בסדר.. בהחלט ניתן לראות שאת סובלת מתנועות עיניים לא רצוניות ופנג'ר בגלגל העין ! מור ! ראם ! איך לא ראית ?

04/08/2009 | 15:03 | מאת: שמחוש...

חשבתי שרק אני אןאה את התכנית זבל החמודה הזו! ראם הוא אחלה זמר,חסרה היתה לו המימיקה בפנים , גם משחק הגוף שלו משדר "מתי כספיות"-חוסר תזוזה. הוא מזכיר לי את שירתו של שייקה מהגשש. לגבי מורן הרי שמה שעומד "לזכותה" זו הנכות שלה,כח היא לא שרה משהו מרטיט. אך כשבאים להצביע מצביעים מהבטן. אני חושבת שוולאדי הוא זמר מעולה ,למרות שבטוח שהוא לא ייזכה. מי שייזכה הוא לירן דנינו -חמוד לאללה בתוכניות כאלו יש לחמידות משקל מכריע. ביי אהובי.

04/08/2009 | 15:06 | מאת: צל

איזה דנינו דנינו בכלל בכלא .. רק מיי המייהמיימת !

04/08/2009 | 15:08 | מאת: צל

אין מה להסתבך מיי פיינוגלדן תזכה על בטוח . רוצים משו קצת שונה !