באסה!

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

03/08/2009 | 20:28 | מאת: שמחוש...

משרד הבריאות: שימוש בתכשיר "V מרוקאי" עלול להזיק לבריאות משרד הבריאות מזהיר את הציבור לא להשתמש ב-"V מרוקאי", המוגדר כתכשיר "טבעי" להגברת החשק המיני ונמכר בג'ל או בתרסיס בפיצוציות ובאתרי אינטרנט. זאת לאחר שבדיקות מעבדה גילו כי התכשיר מכיל חומרים פעילים הנמצאים בתרופות - בהם חומר לשיכוך כאבים וחומר שקיים בוויאגרה. במשרד הבריאות התריעו כי המוצר עלול להזיק לבריאות. (מיטל יסעור בית-אור)

04/08/2009 | 10:56 | מאת: צל

שמחה מה ולמה מבאס אותך ? משרד לבריאות ? השימוש הציני באות V לטובת המרוקאים? המרוקאי מבאס אותך ? את צריכה להיות מאושרת ! מוצר אחד פחות שיתחרה בך . את בעצמך תכשיר טבעי להגברת החשק המיני.

04/08/2009 | 11:16 | מאת: שלומי

שמחוש היא תכשיר ???? חחחחחחחחח צל, מה מצב החשק ? החשק שלך חשקי כזה ? יא חשקוקו ! חחחחחחחחחחחח יש לי חשק לשסק כעת חשק חשק ונתחשק ! יאללה חברים, צאו מזה. חוץ מסקס יש עוד כמה דברים בחיים. אבל האמת, לעשות אהבה זה דבר נפלא. ישתבח שמו לעד. אתם רואים איזה דברים מענגים הוא יצר בשבילינו ? ולא לשכוח , קינדרלאך, איזהו גיבור ? הא ? איזהו ? לגלות ? אתם בטח יודעים יותר טוב ממני ומשכמותי שנופל שדוד בפני כל עלמה מלבבת מראה ונועזת מבט ומגלה טפח וטפחיים משוקי השוקיים וחושפי המחשופים למיניהם וכולי. וכולי. בשבוע הבא בתוכניתינו, כיצד מגבירים את השסק לחשק, נזמין את המרצה המפורסם חד הלשון ומבריק המחשבה, ואומן הכתיבה המושחזת, פרופסור צל מהאוניברסיטה הסגורה, שיביא איתו את דוגמנית העל כאילוסטרציה בלבד, מרת מור הנחשקת. נא להביא פיצוחים ובירות. שורה ראשונה תפוסה כבר. לא להעיז להתיישב. להתשמע להתראות