הרצח הזה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

03/08/2009 | 10:08 | מאת: שמחוש...

הרצח הזה של הגאים מזעזע. כמו כל רצח רצח זה רצח זה רצח. לא מאמינה שאיזה דוס שחור ביצע זאת בוקר טוב!

03/08/2009 | 10:42 | מאת: שלומי

גם לפי ההלכה הצרופה, שאסור להומואים להזדווג יחדיו, וזה באמת איסור חמור מהתורה, אבל אין לאף אחד בעולם הרשות להניף אצבע קטנה על מישהו אחר. והאיסור של רציחה הוא חמור מאד מאד. יהרג ואל יעבור. זה לא משנה אם היורה "דוס" או חילוני, הוא בהחלט מטורף נתעב, ואם הוא כשיר לדין, שיתלו אותו. גם מאסר עולם עם עבודות פרך לא יספיקו לעונש שלו. בכלל, חוסר הסובלנות כלפי אנשים אחרים הוא בלתי נתפס בשכל. מה איכפת לך מה אנשים אחרים עושים בינם לבין עצמם ? למה זה צריך להפריע למישהו עד כדי רצח ??? אני יכול לבין שאדם אומר שיש לו סלידה מההומואיות, או קיי, לא מתאים לך, אל תעשה את זה. אבל לרצוח ? איך מגיעים לכזה עיוות נורא ? מאד מאד כואב ומזעזע , איך יכול בן אדם להיכנס למקום ולירות בבני נוער תמימים ? איך רבונו של עולם ? זה לא נתפס לי בשכל מעשה כזה מחריד ומזעזע. וזה קורה כל הזמן, בקמפוסים ברחבי העולם, מטורף מגיע עם כלי נשק ויורה מסביב בגלל הטרוף שלו. היוצא מן הכלל כאן, שהרוצח הנתעב הזה הצליח גם להתחמק ולברוח. בואו נקוה שיתפסו אותו מהר. יום טוב שנשמע רק בשורות טובות ואיחולי החלמה מהירים לפצועים המסכנים.

03/08/2009 | 11:37 | מאת: צל

שלומי מה לדעתך הייתה הסיבה האמיתית לרצח כזה ? השנאה של אדם להומולסבי ? הסתה ? או הטרוף השגעון ואי השפיות ממנה סבל הרוצח ? התשובה ברורה , באותה מידה הוא יכל להחליט שהוא שונא נזירות ולהתחיל לטבוח בהן . הוא בפני עצמו בלי שום קשר לכלום . הוא לא משתייך לאף ארגון השמדת ההומואים והלסביות . לכן כל ההתבכיינות לסיבת הרצח לא רלוונטית . גם להומואים ולסביות יכול לקרות טרגדיה .

03/08/2009 | 11:17 | מאת: צל

רצח מחריד מזוויע . באמת אין מה להוסיף על שלומי בעניין רצח. אבל ההרגשה שאני לא מצליח לחמוק ממנה .. אני כן חושב שזה משנה אם זה דוס או לא -רק- בגלל התגובות של הקהילה לרצח הם כבר קבעו את המניע ויצאו למסע הכפשה מנוסח היטב שמכוון בעיקר למגזר הדתי\הומופובי. חכו קצת ..קצת! לרגע זה נראה שגם אם יתפסו את הרוצח - יחזירו אותו בתשובה לצורך העניין. ובכלל החמדנות ההומו לסבית לצעוק לזעוק בכל הזדמנות ולהזכיר לכולם כמה הם רגילים ..דוחה . מה הקשר בין רוצח מטורף ולא שפוי (יהיה מי שלא יהיה ) לעצם העובדה שהם חריגים במיעוט ? מבחינתי הם נלחמים מלחמה מיותרת על הזכות להיות חריגים .

04/08/2009 | 12:37 | מאת: מיכל...

הם ילדים! שלא עשו רע לאף אחד! מפחיד לשלוח ילדים החוצה. עולם מזעזע.

04/08/2009 | 15:04 | מאת: צל

כן ,העולם מקום מאוד מפחיד .. החיים זו מחלה קשה .