החום מתיש אותכם ?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

02/08/2009 | 11:16 | מאת: שמחוש...

גם אותי !

02/08/2009 | 11:37 | מאת: שלומי

בשבת בבקר באנו לבית הכנסת, חושך בעיניים, יש הפסקת חשמל. גבאים מתרוצצים ומסתודדים. השיגו גוי של שבת, מנסים להסביר לו את גודל הברוך בחצאי משפטים ובתנועות ידיים נמרצות. בפנים קהל עצבני עם פנים של תשעה באב. נמסים ובוהים קדימה. מסתכלים על המזגנים השקטים בתחינה אילמת. אבינו שבשמים, לא נבקש ממך על הגאולה, לא על תחיית המתים, אפילו נוותר לך לשעה קלה על אתה חונן לאדם דעת, רק דבר אחד נבקש ממך , יא רבונו, תחזיר לנו את החשמל ! ומהר ! חיכה רבונו של עולם לסוף התפילה, ולאלו שהחזיקו מעמד עד לתפילת מוסף, הגיעה הישועה, החשמל נדלק לו לפתע פתאום 2 דקות לפני גמר התפילה. זה היה מאוחר מידי. כולנו כבר היינו שלושת רבעי מעולפים. מה זה החום הזה ?????? מה יהיה כאן בעולם הזה המטורף ???? אולי נעשה הפגנות נגד המזג ?

02/08/2009 | 13:30 | מאת: מור

שלומפי/שמחוש מה שלומך?! אצלי מתיש ביותר , היום הגדולה המקסימה איתי בעבודה עד עצם היום הזה, לא מובן לי "גוי של שבת" ברגע שמבקשים ממישהו שיחלל עבורנו את השבת זה כיאלו שאנו חיללנו את השבת לא ככה?! תכף יוצאת הביתה , הצילוווווווווווווווווווווווו

02/08/2009 | 14:40 | מאת: צל

אני אוהב דם חם אני אוהב עם לב לוהט אני אוהב חום מתיש אני אוהב את הקיץ אני אוהב שעון הקיץ אני אוהב את אור השמש אני אוהב את חום השמש אני אוהב את שירי הקיץ אני אוהב נשים בקיץ אני אוהב את עצמי בקיץ אני אוהב להיות חלק בלתי נפרד ממערכת השמש ! אני אוהב את יום השמש . אני אוהב אופס .. אני שונא את יום ראשון אני זה מדכא אותי אני אני מבקשי החורף מדכאים אותי אני החורף מדכא אני אני הכל מתיש אותי בחורף אני כמו כולם רק בנאדם אני חם לי אני מזיע אני אני אני אני צל אני נשרף . שמישו ידליק קור טוב של מזגן !