לצל

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

31/07/2009 | 23:11 | מאת: אירוס

מה אתה גולש בכל הפורומים שאביטל גלשה בהם, כל הכבוד!!!!!!!!!! אני תקועה באותו פורום כבר 5 שנים...... להקליט את החבר שלי נוחר?

31/07/2009 | 23:45 | מאת: עעככע

תצלמי איך הוא מזיין אותך.

02/08/2009 | 14:42 | מאת: צל

אם כבר צריך לסבול אותך לנסות לעלות ברמה .. אני מעריך את האומץ לכתוב כאן הפנטזיות שלך . ובכל זאת .

02/08/2009 | 14:51 | מאת: צל

לא גולש בכל הפורומים שאביטל גולשת בירור קצר העלה את התוצאות ... הסברתי כבר למור אולי חשבת שאני לא רציני .. פורום תמיכה = תחנת מחקר רצינית . הכל אצלך בלהתקע 5 שנים ?:) יש הרגשה שאת הולכת להתקע עם החבר שלך 5 שנים :) כנראה שהחום משבש לי את ההבנה מה זתומרת להקליט אותו נוחר ? למה ? הוא באמת נוחר ? חזק ? לא נורא , תוך 5 שנים זה יעבור לך .. :)