הוא נשוי.

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

31/07/2009 | 16:29 | מאת: מאהבת

ע?ד ש??ה?א?ש? ת??כ?ב??ה מ?צ??ל?צו?ל ה?ט??ל?פו?ן/ ו?א?ש??ת??ך? ת??ק?ר?א ל?ך? ל?ח?ז?ר/ל?ב?ית ה?א?ב?ן, ל?ש???ל?ח?ן ה?א?מ?ת??י.

31/07/2009 | 19:20 | מאת: @@@

@@@!!!1

31/07/2009 | 23:07 | מאת: עכעעכ

ע?ד ש??ה?א?ש? ת??כ?ב??ה מ?צ??ל?צו?ל ה?ט??ל?פו?ן/ ו?א?ש??ת??ך? ת??ק?ר?א ל?ך? ל?ח?ז?ר/ל?ב?ית ה?א?ב?ן, ל?ש???ל?ח?ן ה?א?מ?ת??י. צ??יצ??י, צ??יצ??י צ??יצ??י צ??צ??צ??צ??צ?? ת??ח?ת?? ת??ח?ת?? ת??ח?ת?? ת??ח?ת?? ת??ח?ת?? ת??ת??ת??ת??ת??ת??ת??ת?? ז?ין.ז?ין.ז?ין.ז?ין.ז?ין.ז?ז?ז?ז?ז?ז?ז?ז? ב??כ?ו?ו?ו?ו?ו?ו?ו?ו?ו?ו?ו?ו?ו?ו?ו?ו?ו?ו?ו?ו?ו?ו?ו?ו?ס