בוקר טובבבבבבב

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

29/07/2009 | 09:49 | מאת: מור

אני גמורה מעייפות !!!! וממחר מתחיל החופש הגדול האמיתי בנוסף, מחר צום ט' באב, אז צום קל לכולםםםםםםםם שיהיו בשורות טובות ויום מקסים לכולםםםםםםםםםםםםםםםם בעסה , הבוס שלי הבטיח לי בונוס ולא קיבלתי!

29/07/2009 | 10:58 | מאת: שמחוש...

בוקר טוב צם וצמה הבוס לא נתן לך בונוס.? תתחילי עם שיטת הביסים! ותפסיקי עם הבוסות ! סתלקתי צל ייתן לך מתכון טוב יותר איך להתחיל עם הבוס מבלי שאשתו תחוש שחסר לה בונוס. (:

29/07/2009 | 11:10 | מאת: מור

מצחיקולה, אני אשמח לדעת את השיטה. תגידי, את בעבודה? אני בעבודה ולא מרוכזת בכללללללל הטירטרנט הזה משגע לי את השכל כל היום מיילים וגלישות באינטרנט מה יהיה? פלא שלא קיבלתי לא בונוס ולא בוסה?! מה עושים?