חברים שלי, מגיע לי מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

28/07/2009 | 10:18 | מאת: מור

היום הגדולה שלי בת 6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות שבין המיצרים, אפשר לשלוח לה מתנות, (אנחנו נגד "בין המיצרים") מתנות יתקבלו בברכה, כגון- בגדים , פרחים, ממתקים משחקים וכדומה ומי שיגיד - שונא מתנות יחיה, שידע- שהחוק בוטל בכנסת בקריאה ראשונה ושנייה!

28/07/2009 | 10:31 | מאת: צל

אני רגיל לשאול לפני.. מה רוצים כמתנה ליום הולדת אחרת את עלולה לקבל את אותה מתנה 3 פעמים .. מור מה תרצי מתנה ליום הולדת ?

28/07/2009 | 10:35 | מאת: מיכל...

איך החלטת לחגוג? מה את רוצה מתנה? וואי איך שהזמן רץ...

28/07/2009 | 10:56 | מאת: מור

אני לא רוצה מתנה אני לא רוצה מתנה. הילדה רוצה (; חחחחחחחח כל מתנה תתקבל בברכה. סתאם צוחקת! רק מתנות מהחברות המובילות בבקשה. כן הזמן רץ. והיא כבר בת 6 בקייטנה חוגגים לה מסיבה , עם ארטיקים ממתקים עוגה וכו' ובערב נלך איתן לסרט "למעלה" פורפקרורן שטויות ומסעדה וקנינו לה את הנעלי אקס רולר, או איך שקוראים אותם... הרבה בריאות לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם