דוקטורס עושים עלי קופה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

28/07/2009 | 00:40 | מאת: שמחוש...

אלוהים אדירים שבשמיים, רק עכשיו שמתי לב שניתן לקבל התראה ב SMS על כל תגובה שאני מקבלת על הודעה שלי. כלומר על כל הודעת זבל שלי דוקטורס עשוייה להרוויח אואחד שקל אם מישהו מצפה לתגובה (למשל אביטל) אני עושה מהכסף זבל ודוקטורס עושה כסף מהזבל. בחירייה יש הרבה מקום ! (:

28/07/2009 | 00:42 | מאת: שמחוש...

אבקש לקבל התראה ב-SMS לסלולרי כאשר מתקבלות תגובות להודעתי זו. ( עלות השירות: 1 ש"ח ). חחחח....

28/07/2009 | 09:22 | מאת: צל

ככה לא עושים כסף שמחה . במקום לייצר כסף מזבל או לחכות שאלוהים ישלח לך כסף תגנבי כסף ותבקשי מאלוהים שיסלח לך . ככה זה עובד בחיים . שמת לב שלרוב הנשים יש ארנק גדול ? ענק .. שמחה מה זה אומר על נשים כסף ואושר גדול ?

28/07/2009 | 09:57 | מאת: שמחוש...

לא צריכה ארנק גדול וצורם עין צריכה ארנק דק מאד שיוצפן בחזייתי ובתוכו מוצפן כריטיסון מפלסטיק תוקף "עד ביאת המשיח"