מילה אחת או 78 לאביטל

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

27/07/2009 | 11:31 | מאת: שמחוש...

אביטל לא מבינה מה התנפלות הזו על צל .כמובן שצל מסוגל הרבה יותר טוב ממני להגיב על התקפתך האחרונה ,אך הוא עשה את הדבר הטוב ביותר -כתב "ממממ". פה זה לא כספומט בו מכניסים כרטיס אשראי מצד שמאל למעלה ויוצא כסף מצד ימין למטה. ישנן בעיות אישיות כמו שלך שלא נפתרות בפורום זה או אחר ,גם לא ע"י רופא מתלמד ,גם לא על ידי פרופסור. כשיש בעיות אז יש בעיות -לא כולן נפתרות ובטח לא צל אמור לפתור לך אותן. הוא ענה לך בתחילה במתינות אך היית נחרצת שקמטי בעייותייך ייעלמו מיד עם מריחת משחת הקורטיזוןשצל חילק לך כדוגמית וכנציג חברת טבע. אני קוראת שגם פנית לסקסולוג בקשר לבעייתך.(בשם חלי) אז בעייתך היא סקסולוגית ? צל לא פותר בעיות סקס -יודעת את זה מנסיון אישי. פה בפורום אנשים נחמדים שמלווים איש את חברו למעלה מ 6 שנים ,תמיד התייחסנו לכל "חדש" בדחילו ורחימו. מאחלת לך הצלחה ,תבואי את או חלי (תחליטו בעצמכן) לשתות קפה שחור בלי הל אצלי שונאת הל.

27/07/2009 | 11:53 | מאת: צל

היא שאלה את אותה שאלה בפורום : פורום זוגיות חברה ותעסוקה פורום זוגיות מיניות ופרידה פורום חרדה חברתית פורום שווה לכל נפש פורום תמיכה הדדית שואלת יותר מפעם אחת בכל פורום . רשימה חלקית . אפשר לחטוף נשירת שיער .

27/07/2009 | 12:07 | מאת: שמחוש...

לא ידעתי אם כך גם המכון הבוטאני לבדיקת זקפת השושן צחור גם לא יעזור לה. שתכין מ"פרומו"ת. איי כנט פורמיז הר סאם אוף הלפ סורי זית סורי דפוק!