אתם משתפים את בני הזוג שלכם?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

26/07/2009 | 22:34 | מאת: אירוס

אני לא יודעת אם זה הכוסית ליקר שמזגתי לכבוד מוצ"ש, אבל, הבן זוג שלי לחיים ,ממש התחנן שאשתף אותו במה שאני כותבת כאן בפורום, וגיליתי לו! הוא אפילו יודע את הכינוי שלי, ושיתפתי אותו בדברים שכתבתי שקשורים בו, הייתה לנו בגלל זה-רעידת אדמה רצינית ביחסים, כי, בגלל שהוא חשב שאני כותבת כאן בדיחות, כתבתי לו שדווקא שיתפתי אתכם בדילמות רציניות. אני מקווה שהוא ייתגבר על זה, על הצד הטוב ביותר...

26/07/2009 | 23:17 | מאת: שמחוש...

כמו שאני מכירה את צל הוא אכן יתגבר על זה.

27/07/2009 | 00:43 | מאת: אירוס

:-) מוכרחים להיות שמח!

27/07/2009 | 08:31 | מאת: מור

ממש אמיצה! אגב- מה סיפרת בפורום עליו?! אני לא סיפרתי ולא אספר אני בטוחה שגם בעלי לא מספר הכל......!

27/07/2009 | 10:28 | מאת: צל

אני לא משתף אני בקושי משתף אותה במה שאני עושה בעבודה .. למה לשתף ? את יודעת שבני זוג נמצאים יחד באותו מקום ההתנהגות היא לא אותו הדבר מצד שניהם. לי יש סודות קטנים שהיא לא מעוניינת לדעת . כשאת לא מוגבלת בנוכחות בן זוג בפורום כלשהו את כותבת בחופשיות ובצורה משוחררת . למה לי לכתוב כמו כלב ים פצוע ? להזהר פן.. לחשוב ולהקרין סרטים מיותרים .. לפגוע בפרטיות ובחסיון הרפואי של שמחה ? אחרי הכל כאן זה בית חולים והיחסים בנינו הם יחסי רופא מטופל! לקטוע באבחת סכין את הרומן הלוהט עם המטופלת ? לא הבנתי מה הרגיז את בן הזוג שלך אם את כותבת בדיחות אז שיצחק. בדיחה זו לא סיבה להתרגז . אישית לא זכור לי דילמות הרות גורל שהעלת כאן בנוגע לבן הזוג . אולי זה קצת מלחיץ אותו שיש לך מקום נוסף להתייעץ לדבר לשאול שאלות דבר שעלול לאיים על עצם קיומו של המשטר הנוכחי בהנהגתו . בטח שהוא יתגבר על זה אחרת נעלה אותו לדיון אינטלקטואלי מייגע באשר להתנהלות שלו כלפייך . )