שבוע טוב ובוקר טוב

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

26/07/2009 | 11:54 | מאת: שמחוש...

האמת אין לי מה לומר .אז אומר מה שאומר פציינט שיושב בתור בקופת חולים לזה שיושב לידו. "חם היום " חמחם.1

26/07/2009 | 12:48 | מאת: צל

אני זורה לך קרני צל על הראש שיהיה לך נעים . פשי שמחה איזה צל גדול את מטילה . סופת ערפל ! ענן ענקי גדול ושחור ! לפתוח מטריות זה הולך להיות סוער ..!

26/07/2009 | 13:18 | מאת: שמחוש...

ריבונו של ירושלים החלוקה בדעותיה ,מדוע אני מקבלת מטריה בקיץ. מדוע צל מטיל חיבתו אלי באופן כה נסתר שאפילו אני -סתומה שכמוני לא מספיקה לומר אחת שתיים שלוש דג מלוח -ומיד מוצאת את תל בציור של ג'קי על ענף. מדוע רק אני נמצאת בעין הסערה. בסך הכל ביקשתי כמו שייקה מהגשש סוכרייה אחת.. שתיים.. שבעים....