מתעניינת בקשר לאדוקטין

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

25/07/2009 | 21:49 | מאת: חוששת

שלום רב, אני מאוד רוצה לקחת את האדוקטין שחברותי לעבודה לוקחות והן רזו יפה. הבעיה היא שאני חוששת כי הבנתי שזה נשאר בדם ורואים זאת בבדיקות וחוץ מזה שהבנתי שזה עלול ליצור דכאון. האם זה נכון??

26/07/2009 | 12:56 | מאת: צל

אין לי מושג לגבי התרופה ... נו ואם רואים את זה בבדיקות דם - אז מה ? שיראו , מי בכלל מסתכל ?! גם שומן עודף עלול לגרום לדיכאון גם כשהולך המנוע ברכב זה עלול ליצור דיכאון גם עיתון גורם לדיכאון אושר גורם לדיכאון דיכאון גורם לדיכאון הכל גורם לדיכאון הכל גורם הכל דכאון דכאון !