שבוע טובה, בדיחה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

25/07/2009 | 21:22 | מאת: בעילום שם

אישה מגיעה לרופא כירוג עם בעיה, נתקע לה וויברטור בן הרגליים, היא נכנסת לניתוח, אחרי 4 שעות ניתוח, היא מתעוררת הרופא אומר לה שיש בשבילה שתי בשורות ,אחת טובה ואחת רעה... הרעה, שלא הצלחנו להוציא את הוויברטור, הטובה- הצלחנו להחליף סוללות... זו בטח בדיחה לגברים...

25/07/2009 | 23:12 | מאת: שם עולמי.

שלום רב, אני מאוד רוצה לקחת את האדוקטין שחברותי לעבודה לוקחות והן רזו יפה. הבעיה היא שאני חוששת כי הבנתי שזה נשאר בדם ורואים זאת בבדיקות וחוץ מזה שהבנתי שזה עלול ליצור דכאון. האם זה נכון??

26/07/2009 | 13:00 | מאת: צל

בדיחה גברית מאוד בטח בדיחה של גברים בגיל העמידה היא חייבת להיות היא מאוד ישנה . הבדיחה הזו מדכאת אותי. היא מזכירה לי שאני כבר לא כל כך צעיר . :)